İstanbul İstiridye Mantarı

İstanbul hic süphesiz ülkemizin en gözde şehirlerinden biri.
Ve tabi ülkemizin kalbinin attigi yer. Bogaziyla tarihiyle tüm insanları kendine hayran bırakmış bir sehir. Elbette şehir böyle olunca insanlarıda kendine cekiyor ve bugün 2016 tarihiyle 15 milyon nufüsü gecmiş durumda.
Bu insan yogunlugu ihtiyacları ve ihtiyaca cevabı beraberinde doguruyor.
Türkiye genelinde bir cok istiridye mantarı üreticisi mevcut. Ama bir cok girimci İstanbulda İstiridye mantarını üretmek istiyor. Bu cok dogal bir istek cünki İstanbul istiridye mantarı na en cok gösteren bir sehir. İstiridye mantarının kilosu pazarda 12 TL olmasına ragmen üreticiler talepe karşık vermekte zorlanıyor.
Bu sebebten dolayı İstanbulda İstiridye Mantarı üretiminin artılması gerektigini savunuyorlar.
İste tam bu noktada bizler İstanbulda kendi mantar üretim tesisimizi kurduk ve bu sektörde yatırım yapmak isteye girişimci arkadaslarimizda istanbulda istiridye mantarı üretimi konusunda danısmanlık , istanbulda istiridye mantar kompostu ve istiridye mantar miseli saglıyoruz.
Ayrıca istanbulda istiridye mantar kompostunu bizden alan girişimcilerimizin üretmis olduklari istiridye mantarının 50% sini kendilerinden almayı garanti ediyoruz.
İstanbul il sınırı icerisinde  istiridye kompost nakliyesi icin ektra bir ücret talep etmiyoruz.


İstanbul istiridye mantarı tesisi

Bizleri istiridye mantarı üretim tesisimizde ziyaret etmek isteyen tüm yeni istiridye mantarı üreticisi girişimci arkadaşlarımıza kapımız acıktır.









Gelin bizleri yerimizde
İstanbul istiridye MantaGelin bizleri yerimizde
ziyaret edin ve bizlerden almış oldugunuz istiridye mantarı kompostu icin 24 saat destek hizmetinden faydalanın.


İstanbulda İSTİRİDYE MANTARI, KAVAK MANTARI, KAYIN MANATARI, YAPRAK MANTARI üretmek isteyen tüm herkese yeni bir yatırım fırsatı sunuyoruz.

Görüsmek üzere sağlıcakla kalın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstiridye Mantari

Istiridye Mantarı Yetiştirme Maliyeti

İSTİRİDYE MANTARI MANTARHANE KURULUMU